Oranjestraat 44
2983 HT Ridderkerk
Telefoon: 0180 413215

 
  Design radiator Jaga Zana Design radiator Jaga Zana Design radiator Jaga Zana
Home > productinformatie

Showroom

In onze kleine showroom vindt u o.a. standaard sanitair zoals een assortiment kranen, toiletten e.d maar ook kunt u hier terecht voor ketels, radiatoren en convectorputten.

Hier kunt u tot de juiste keuze komen. Tevens kunt in de showroom uw bestelde artikelen VOOR SCHERPE AFHAALPRIJZEN afhalen indien u de installatie zelf gaat uitvoeren.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag 09.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 uur - 13.00 uur
Onze lunchpauze is van 12.00 uur - 12.30 uur

Digitale CV showroom Klimaat Comfort

U bent op zoek naar een oplossing op het gebied van verwarmen, warm water, ventilatie of koeling. U wilt uw keuze bepalen op basis van smaak en/of budget! Wellicht weet u inmiddels dat er talloze mogelijkheden zijn. Op het gedeelte van onze site, Klimaat Comfort, treft u beslist datgene aan wat u zoekt. Alles overzichtelijk gepresenteerd en voldoende keus om te komen tot een installatie die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Op Klimaat Comfort kunt u producten selecteren en vergelijken, op een tijdstip dat het ú uitkomt. Heeft u een keus gemaakt of wenst u meer (technische) informatie dan staan wij graag voor u klaar om u verder van advies te dienen. Het is voor beide partijen beter als u vooraf weet wat er allemaal te koop is. Dit voorkomt dat u later spijt krijgt en toch liever iets anders had gewenst. Wij kunnen veel voor u betekenen. Vandaag én in de toekomst.

Neem een kijkje in onze online showroom Klimaat Comfort