Oranjestraat 44
2983 HT Ridderkerk
Telefoon: 0180 413215

 
 
Home > laatste nieuws

Loodgieters - en centrale verwarmingsbedrijf Rieske bv

Onderhoud en service

RIESKE B.V. levert en installeert niet alleen, maar verzorgt ook reparaties, onderhoud en service aan de geïnstalleerde goederen. Zo heeft RIESKE B.V. onderhoudsabonnementen voor verwarming en warmwaterapparatuur. Hierover leest u meer op de pagina onderhoud.

Kwaliteit

RIESKE B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u jarenlang plezier kunt beleven van de aanschaf van uw goederen. Dat onze medewerkers deze producten correct en zorgvuldig voor u kunnen monteren om deze kwaliteit te waarborgen spreekt eigenlijk voor zich.

Productkeuze

Er zijn de afgelopen jaren zoveel producten bijgekomen dat het voor u als consument soms moeilijk is daar een goede keuze uit te maken. Graag adviseren wij u vrijblijvend bij uw keuze, gebaseerd op de mogelijkheden van uw woning, uw wensen en uw budget. Dit doen wij graag bij u thuis of op u bedrijf. Tevens kunnen wij u de mogelijkheid aanbieden om bij onze leveranciers welke een showroom voeren deze te bezoeken.

Contact opnemen? Mail ons!